Close
Carrer de Sant Joan, 46, 08230 Matadepera, Barcelona

A Naturalment disposem de diferents teràpies al teu servei.

Xènia Sender.

Coaching d’alimentació – Naturopatia holística

Naturòpata holística, terapeuta, professora de yoga, coach de benestar, mare…
Combino totes les eines que he anat estudiant i l’experiència acumulada durant més de 10 anys per ajudar-te a trobar-te bé, a sentir-te plena de vitalitat, en equilibri i amb armonia.
Si et sents cansada, amb falta d’energia, si tens molèsties digestives, si pateixes estrès, si et sents desanimada… És hora de posar-hi remei.
T’ofereixo sessions de
  • Coaching d’Alimentació. Fora digestions pesades, fora molèsties, fora mals de cap, prou d’estar cansada o sentir que no arribes a tot. Analitzarem com et trobes, com menges, quines creences i patrons s’activen al voltant de l’alimentació i construirem plegades el teu nou estil d’alimentació. El que t’agrada, et manté en salut i et fa sentir plena d’energia i vitalitat.
  • Coaching de Benestar. Si et sents perduda en una o vàries àrees de la teva vida t’ajudo a definir objectius i els passos que et portaran a aconseguir-los, veient què t’ha impedit fins ara identificar-los i/o aconseguir-los.
  • Massatge Terapèutic Armonia. Un massatge per alliberar-te de l’estrés, de les emocions estancades o del desordre intern i tornar a conectar amb l’armonia i l’equilibri del teu ser, base de la teva salut.
  • Programa Conexió. A través d’una sessió t’ajudo a descubrir els valors que han de conduÏr la teva vida per sentir-te coherent i aliniada amb la teva essència. El resultat es tradueix en unes cartes guia personalitzades que t’ajudaran a re-conectar amb qui ets i què vols.

Cristina Estruga Ortiga – Reiki i meditacions guiades

Reiki

Tècnicament el reiki és un mètode de sanació mitjançant la imposició de mans. L’energia curativa del Reiki, que prové de l’univers es canalitzada per el /la terapeuta i principalment ajuda a eliminar l’estrès i l’angoixa provocats per qualsevol situació. L’OMS actualment ha reconegut el Reiki com un mètode natural de sanació complementari a la medicina tradicional occidental, és per això que mai pot substituir cap tractament però si complementar-lo, ja que és una pràctica totalment segura, sense efectes secundaris i compatible amb qualsevol tipus de teràpia. El Reiki ajuda a alleujar dolors físics i treballa també en el plànol emocional i espiritual, ajudant a alliberar-nos de patrons de conducta o de bloquejos emocionals. Durant la teràpia s’equilibra l’energia que tenim ubicada en els set xacres principals (segons hinduisme) o en els meridians(segons la medicina tradicional Xina), en les dos tradicions aquests són punts energètics repartits pel nostre cos, principalment al llarg de la columna vertebral. Aquest reequilibri energètic ens aporta benestar físic , mental i harmonia espiritual. Ens equilibra als tres nivells. Cada sessió és diferent , ja que cada pacient rep de l’univers aquella energia que necessita. En el meu cas, les sessions tenen una estructura comú: relaxació física, connexió amb el propi cos, imposició de mans i relaxació final, tot i això cada sessió es desenvolupa d’una manera única ja que cada ésser humà que acut a la consulta és únic. A vegades es treballa amb pedres, es fa un xic de reflexologia per complementar, a vegades la sessió és en silenci, comentant sensacions al final, i altres es crea un diàleg surant la sessió…Com ja he dit abans cada ésser és únic i necessita rebre l’energia d’una manera en concret. “Reiki és energia d’amor que sana allò que necessitis en el teu interior, aportant-te pau i benestar, t’ajuda a fluir amb el que realment ets”

Amb molt amor: Cristina Estruga

 

Meditacions guiades

Meditar des de la meva experiència és prendre consciència del
propi cos, un cop hem arribat al cos, prendre consciència de la
ment per poder ser observador d’ella i poder-la redirigir cap a on
nosaltres necessitem.
Meditar no és res més que posar el focus en la nostra respiració i
fer parar la ment quan veiem que una idea o pensament ens ve
al cap. Així es comença, poc a poc, fent-nos observadors de la
pròpia ment, per poder gaudir de la pau i harmonia del nostre
ésser complert (cos, ment i ànima).
Si no prenem consciència de la ment aquesta ocuparà sempre
l’espai del cos i de l’ànima, podent provocar desequilibris a nivell
emocional i en conseqüència de salut.
Hi ha tantes maneres de meditar com persones hi ha en aquest
món, és per això que els meus tallers t’inicien a la meditació i
visualització acompanyant-te i guiant-te en alguns punts perquè
les visualitzacions siguin més fàcils. A través de les visualitzacions
es treballen diferents aspectes, una mateixa visualització pot
està treballant emocions diferents en cada persona, a la vegada
que t’ajuden a relaxar , a prendre consciència del teu cos i del
teu cor i et regalen uns minuts de calma i amor.
Les meditacions guiades són un moment per a tu on connectes
amb el teu veritable ésser i on vius en primera persona una
veritat absoluta:
“A vegades cal parar per poder seguir caminant”

Amb molt amor: Cristina Estruga.

Concretar visita